e
sv
My Child Lebensborn APK İndir (Türkçe)

My Child Lebensborn APK İndir (Türkçe)

apkmavi Tüm Yazılarını Gör

8191 Kez İndirildi

  • 0
  • 0 ratings
0 ratingsX
Very bad! Bad Hmmm Oke Good!
0% 0% 0% 0% 0%
0 ratingsX
Very bad! Bad Hmmm Oke Good!
0% 0% 0% 0% 0%
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
  • Lisans Ücretsiz
  • ÜreticiMy Child Lebensborn

My Child Lebensborn APK İndir ile oyunun Türkçe çevirili halini Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarınıza nasıl yükleyebileceğinizi anlatıyoruz. Sarepta Studio tarafından geliştirilen Simülasyon oyununu hemen oynamaya başlayın. Farklı, farklı içerikler hazırlayarak sizlere sürekli son sürüm dosyalarını aratmak yerine oyuna gelebilecek güncellemeler ve versiyon değişikliklerini buradan duyuracağız. Bu sayede sizde ne zaman My Child Lebensborn oyununun APK dosyalarını aradığınızda burada bulabileceksiniz. Bilgisayar platformunda da çok ilgi gören oyunun mobil versiyonu geldi hem de Türkçe olarak oynamanızı sağlayacak şekilde. Bu haberlerin ardından herkes oyunu cihazlarına indirebilmek için araştırmalar yapmaya başladılar bile. Uygulama mağazalarında My Child Lebensborn APK dosyasını indirirken sorun yaşayanlar veya Emülatör cihazlara oyunu indirmek isteyenler için güncel olarak son sürüm dosyalarını paylaşıyoruz. Aynı zamanda oyunu daha önce duymayanlar için de tanıtımını da gerçekleştireceğiz.

My Child Lebensborn APK İndir

Lebesborn çocuklarını duymayan yoktur, içte bu hikayeyi My Child Lebensborn isimli mobil oyunda bizzat ana karakter olarak yaşayabilecek ve durum karşısında kendi tepkilerinizi görebileceksiniz. Bilgisayar platformundaki oyunu dünya çapında büyük ilgi ve beğeni görmüştü. Ülkemizde de çok ünlü yayıncılar bu oyunla ilgili incelemeler çekerek ülkemizdeki oyun severlere oyunu tanıtmıştı. Şimdilerde ise Android işletim sistemli telefonlar için My Child Lebensborn APK dosyaları çıkartıldı ve mobil kullanıma hazırlandı.

Simülasyon oyunları her zaman mobil platformda diğer oyun kategorilerinin bir tık önüne çıkmaktadır. Çünkü oyuncu kitlesi karakteri bizzat kontrol edebildiği gibi bir de durum karşısındaki kendi fikirlerini oyunda uygulayabilmeyi oldukça fazla seviyor. My Child Lebensborn APK İndir seçeneklerinin de böylesine fazla aranmasının sebebini biliyoruz. Bu konu hakkında daha önceki diğer dosyalarda olduğu gibi de bir araştırma gerçekleştirdik.

My Child Lebensborn APK İndir
My Child Lebensborn APK İndir

Öncelikle oyunu uygulama mağazaları üzerinden indirmenizi öneriyoruz. Fakat uygulama mağazasından indiremiyorsanız ve My Child Lebensborn APK İndir gibi araştırmalar yapıyorsanız biraz dikkatli olmanız gerekmektedir. Yabancı kaynaklar ülkemizde oyuna olan ilginin farkında. Son zamanlarda da duyduğumuz gibi kredi kartı dolandırıcıları işte bu gibi ilgi gören ve aranan dosyalar üzerinden insanların cihazına sızıyorlar. Güvenli olmayan ve sahte silerden kesinlikle My Child Lebensborn ile ilgili herhangi bir APK dosyası indirmeyiniz. Aksi taktirde içerisinde virüs olmasıyla birlikte başta banka hesap bilgileriniz gibi tüm kişisel bilgilerinizin çalınmasına sebep olabilirsiniz.

My Child Lebensborn APK Nedir?

Lebensborn çocuklarının gerçek tarihini anlatan hikaye bazlı bu oyunda, çocuğuna yardım et.

Polygon: ‘My Child Lebensborn 2. dünya savaşı sonrası masumların kalbe dokunan hikayelerini anlatıyor’
LevelUp: ‘Yaşadığım en etkileyici oyun deneyimlerinden.’

2. Dünya Savaşı sonrası Norveç’te küçük bir Lebensborn çocuğunu evlat ediniyorsun, ama ebeveynlik çocuğun saldırgan ve nefret dolu bir toplumda büyürken oldukça zor. Lebensbornların gerçek hikayelerinden esinlenmiş bu oyunda savaşın farklı bir tarafını göreceksiniz. Düşmana olan nefretin zafer sonrası bile nasıl mağduriyet yaratabileceğini keşfedin.

Onlara destek ol ve geçmişlerini keşfet. Zamanını ve kaynaklarını çocuğuna bakabilmek için dengelemen gerekiyor. Zor sorulara yanıtlar bulacaksın: Nefret, zorbalık, tarih ve suçlamanın etkilerini keşfet.

Özgürlüğü kutlayan bu ülkede bir yer bulabilmeleri için Klaus/Karin’e Alman işgalinin bıraktığı mirasla yüzleşmekte yardım et.

Sen bir değişim yaratabilirsin.

My Child Lebensborn Türkçe APK
My Child Lebensborn Türkçe APK

Ana Özellikler:

  • Çocuğun duyguları, kişiliği ve dünyaya bakışını seçimlerinle etkile.
  • Çocuğun mimik ve vücut dilinde yaptığın tercihlerin etkisini gözlemle
  • Gerçek olaylara bağlı etkileyici bir hikayeyi deneyimle
  • Para kazanmak için işe git, daha sonra evde yemek pişir, el işi yap, ormanda yiyecek ara ve oyun oyna.
  • Zamanını ve kaynaklarını dikkatli kullan
  • Bir kız ya da oğlan evlat edin ve onları hayatlarındaki zor bir yılda destekle.

My Child Lebensborn Türkçe APK

My Child Lebensborn oyununun APK İndir seçeneği olarak sizlere sunduğumuz dosyalar tamamen Türkçedir. Bu dosyaları cihazlarınıza indirip kurduğunuz zaman oyunun ara yüzü ve içerisindeki hikayesini de Türkçe olarak göreceksiniz. Bazı yazım hataları olsa da oyunu oynamanıza engel olabilecek veya hikayeden sizi koparacak düzeyde hatalar bulunmamaktadır. Bu sebeple Türkçe bir şekilde My Child Lebensborn oyununu oynamak isteyen oyun severlerin işine bu dosyalar fazlasıyla yarayacak. Daha sonrasında oyuna gelecek güncellemelerin ardından da APK İndir seçeneklerini kullandığınızda yine yeni bölümler veya eklenen özellikleri de My Child Lebensborn Türkçe olarak aratmanıza gerek yok. Burada hem son sürüm hem de Türkçe versiyonu sizlere sunuluyor.

Devamını OkuGizle
Benzer İçerikler
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli
Makale göwnderim sistemimize hoş geldiniz

Galeri Alanı

828 x 478