e
sv
Dizipal APK İndir (2022)

Dizipal APK İndir (Bilgisayara) 2022

apkmavi Tüm Yazılarını Gör

10252 Kez İndirildi

  • 0
  • 0 ratings
0 ratingsX
Very bad! Bad Hmmm Oke Good!
0% 0% 0% 0% 0%
0 ratingsX
Very bad! Bad Hmmm Oke Good!
0% 0% 0% 0% 0%
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
  • Lisans Ücretsiz
  • ÜreticiactivePDF Inc

Dizipal APK İndir haricinde nasıl Bilgisayara indirilebilir bilmiyorsanız, hazırladığımız bu içerik tam size göre demektir. 2022 yılı boyunca uygulamayı Bilgisayarınıza indirip oradan dizi veya film izleme keyfinize kesintisiz olarak devam edebilirsiniz. Herhangi bir ücret ödemeden tamamen bedava bir şekilde bu hizmetlerden yararlanmak isteyenler için detaylar aşağıda aktarılmıştır.

Günümüzde akış hizmetleri, izleyebileceğimizden daha fazla içeriğe ve makul fiyatlardan daha fazlasına sahiptir. Ancak, Dizipal gibi alternatif hizmetler için her zaman bir hedef kitle olacaktır .

En yeni filmler ve TV şovları

Bu uygulama, kullanıcılarına çevrimiçi olarak eğlenmeleri için yeni çıkan bir dizi film ve TV dizisi sunuyor . Burada, Hintli bir izleyici için filmlere özel bir vurgu olmasına rağmen, dünya çapındaki sinema salonlarında gösterilen son sürümlerden oluşan kategorilere ayrılmış bir içerik kataloğuna göz atabileceksiniz. Aynı şey, en iyi çevrimiçi TV platformlarından en son hitleri bulacağınız TV şovları ve dizileri için de geçerlidir. Bunları yayınlayabilecek veya çevrimdışı eğlence için indirebileceksiniz.

Belli ki en iyi çevrimiçi TV ve film platformlarının sunduğu tüm avantajları bulamayacaksınız: görüntü kalitesi, teknik destek, hizmet kararlılığı (şu anda çalışmıyor olma ihtimali yüksek), farklı cihazlarla uyumluluk… Ama bazı durumlarda işe yarayabilir.

Dizipal APK İndir

Herkes en sevdiği filmleri ve dizileri izleyebilmek için Netflix, HBO veya Amazon Prime Video izlemekten zevk almak için para ödemeye istekli değil. İşte burada Popcorn Time veya Pordede gibi ücretsiz alternatifler devreye giriyor, ama şimdi kasabada Dizipal adında yeni bir oyuncu var.

Dizipal APK İndir sayesinde Müzik, film, kitap ve genel kültürün üretimini sürdürmenin tek yolunun (sanatçıların ve yaratıcıların zaten ne kazandığından bağımsız olarak) onlar için ödeme yapmak olduğu gerçeği hakkında bir tartışma başlatmayacağız ve biz’ Size harika bir Popcorn Time ve Stremio alternatifi olan Dizipal‘i tanıtacağız.

Akış yoluyla ücretsiz çevrimiçi filmler ve diziler

Bu uygulama, yukarıda belirtilen programlara ve bize tamamen ücretsiz görsel-işitsel içeriklerden oluşan büyük bir katalog sunan diğer birçok programa uygundur. PC versiyonu ile birlikte gelen bu yazılım, kategorilere göre sıralanmış tüm başlıkları orijinal versiyonlarında ve farklı dillerde alt yazılarını da bizlere sunuyor. Yani ana dilinizde bir film bulamayabilirsiniz ama en azından alt yazılarını bulabilirsiniz.

Ancak, uygulama içinde filmleri ve bölümleri oynatamayacaksınız: MX Player veya VLC gibi bir multimedya oynatıcı yüklemeniz gerekecek . Ne izleyeceğinizi seçtikten sonra, bir bağlantı seçmeniz gerekecek ve ardından videoyu bu diğer uygulamalarda oynatmanıza izin vermek için bir indirme başlayacaktır.

Burada en sevdiğiniz dizileri ve hareketleri ücretsiz olarak nasıl izleyeceğinizi öğrenebileceksiniz.

Ana Özellikler

Google Play’de olmadığı açık olan bu uygulama için APK’yı indirmeyi başardıktan sonra, resmi web sitesine veya Aptoide veya APKMirror gibi diğer alternatif uygulama mağazalarına veya depolarına başvurmak zorunda kalacaksınız. bu özelliklerin ve işlevlerin çoğu:

  • Zarif ve sezgisel arayüz.
  • Bize en popüler dizi ve filmleri gösteren ana pencere.
  • Farklı filtreler kullanarak içerikleri manuel olarak arayın.
  • Görüntü kalitesine bağlı olarak farklı versiyonlar.
  • Farklı dillere çevrildi.
  • Farklı altyazı seçenekleri.

En ilginç yönlerinden biri , Google Chromecast’in benzerlerinin screencast sistemleriyle uyumlu olmasıdır . Ayrıca, iPhone veya iPad’inizi jailbreak yapmanızı gerektiren iOS cihazları için bir sürüm olduğunu da bilmelisiniz.

Dizipal APK İndir Bilgisayara ile En sevdiğiniz dizi Narcos, Stranger Things, Westworld, Game of Thrones’un son bölümünü izlerken kanepenizde rahatlamak ve dünyanın geri kalanını unutmak için bu akşam kalmaya karar vermiş olabilirsiniz . Oynat’a bastınız ancak Dizipal çalışmıyor. Bunun nedeni muhtemelen sunucunun kapalı olmasıdır. Ne yapabilirsin? Pekala, ya sabırla düzeltilene kadar bekleyin, yarışmanın bir uygulamasını kullanın (bu, Pordede çevrimdışı olduğunda en iyi alternatiflerden biri olmasına rağmen) ya da bu incelemenin ilk paragrafında belirtilen yasal hizmetlerden herhangi biri için ödeme yapın.

Öte yandan, diğer birçok ilginç özelliğin yanı sıra daha hızlı indirmeler elde etmek için kaynaklarını optimize eden bir Dizipal APK modu var.

Devamını OkuGizle
Benzer İçerikler
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli
Makale göwnderim sistemimize hoş geldiniz

Galeri Alanı

828 x 478